Villkår & Betingelser
Personvern

Hos Solsiden Brygge, juridisk navn Reto Eiendom ANS ( reg.nr. 985 039 496), et norsk privat selskap med forretningsadresse Moloveien 41, 8373 Ballstad, vil vi behandle personopplysninger for våre kunder, gjester, leverandører, ansatte, nyhetsbrevabonnenter og andre brukere av våre digitale tjenester ("Tjenester").

Vi bestreber oss på å beskytte din rett til personvern og å overholde gjeldende lovgivning utformet for å beskytte deg som individ. Solsiden Brygge/Reto Eiendom ANS omtales heretter samlet som "Solsiden Brygge".

Solsiden Brygge er behandlingsansvarlig for personopplysningene som behandles i forbindelse med Tjenestene, «Personopplysninger» betyr all informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk person.

Vi streber etter å sikre et høyt nivå av databeskyttelse. Solsiden Brygge vil primært bruke personopplysninger til å administrere, levere, utvikle og vedlikeholde tjenestene, behandle bestillingene dine, forbedre opplevelsen din når du bruker tjenestene og tilpasse kommunikasjonen til dine behov. Vi ber deg lese denne personvernerklæringen nøye for å forstå hvordan og til hvilke formål dine personopplysninger behandles. Ved å gi oss dine personopplysninger og godta vilkårene og betingelsene, samtykker du til behandlingen av opplysningene i samsvar med vilkårene og betingelsene spesifisert for hver av tjenestene og for denne personvernerklæringen. Dersom ditt samtykke i et bestemt tilfelle kreves ved lov, vil dette selvsagt innhentes.

Denne personvernerklæringen, Solsiden Brygges vilkår og betingelser for nyhetsbrev, Solsiden Brygge bestillingsvilkår, Solsiden Brygges nettsidevilkår, Solsiden Brygges retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og relevante vilkår for Solsiden Brygges behandling av personopplysninger er samlet referert til. som "Datavernerklæringen". Personvernerklæringen beskriver hvordan vi behandler personopplysningene vi samler inn eller du oppgir når du bruker tjenestene. Derfor har noen av våre tjenester separate vilkår og betingelser for behandling av personopplysninger, og du må godta vilkårene og betingelsene for hver av tjenestene du bruker.

Endringer i våre databeskyttelsesbestemmelser publiseres via www.solsiden-brygge.no/solsiden-brygge-personvern, og vi anbefaler at du leser disse regelmessig. Dersom du oppgir personopplysninger på vegne av noen andre, er du forpliktet til å sørge for at personen samtykker til at Solsiden Brygge behandler hans eller hennes personopplysninger i samsvar med personvernerklæringen.

1. HVORDAN PERSONOPPLYSNINGER SAMLES IN OG BEHANDLES
2. DATA FRA OG OM DEG SOM VI INNSAMLER OG BEHANDLER
3. FORMÅL MED BEHANDLING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER
4. HVOR VI OPPBEVARER OG HVORDAN VI DELER DINE PERSONOPPLYSNINGER
5. HVORDAN DINE PERSONLIGE DATA ER BESKYTTET OG FJERNET
6. ANDRE APPLIKASJONER/NETTSIDER
7. ENDRING, FJERNING OG GJENNOMGANG AV DINE PERSONOPPLYSNINGER
8. COOKIES
10. KONTAKT