SOV

Bo ekte Lofotstyle i våre flotte Rorbuer og leiligheter.

Bo hos oss

Hvil deg godt før du starter dine opplevelser!

På Ballstad mest solrike plass finner du Solsiden Brygge. Ballstad er velkjent for sine naturskjønne omgivelser og sitt gode fiske. Intimt beliggende og godt skjermet for trafikk tilbyr Solsiden Brygge totalt 30 rorbuleiligheter og designer suiter. Våre ansatte ønsker deg velkommen til et komfortabelt og aktivt opphold på Solsiden Brygge, et rorbuhotel hvor kvalitet, service og stemning er viktigst.

30 moderne overnattingmuligheter

Vi har det du vil ha! Om det er lekre hotellsuiter, rorbuleiligheter med 1-3 soverom, eller luksuriøse Nordlandshus. Dersom frokost ikke er inkludert, kan det kjøpes hver morgen for NOK. 205,- pp.

Fantastisk mat

Vi vet at du ikke vil spise det samme hver dag! Derfor har vi 2 ulike kjøkken hos oss! Det ene serverer ekte Napolitanske pizza, mens det andre serverer ferske delikatesser fra havet. Begge steder har alle rettigheter og vi er stolt over vinlisten og ikke minst våre egne cocktails!

I hjertet av Lofoten

Lofoten må oppleves! Hos oss har du nærheten til havet og fjellet, og du kan utforske begge deler på egenhånd. Vi samarbeider også med Next Adventure Lofoten, som tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter på havet!
For mer informasjon, sjekk ut "Opplevelser"!

Romoversikt