Om solsiden

Sov, spis, opplev Solsiden!

På Ballstad mest solrike plass finner du Solsiden Brygge. Ballstad er velkjent for sine naturskjønne omgivelser og sitt gode fiske. Intimt beliggende og godt skjermet for trafikk tilbyr Solsiden Brygge totalt 30 rorbuleiligheter og designer suiter. Våre ansatte ønsker deg velkommen til et komfortabelt og aktivt opphold på Solsiden Brygge, et rorbuhotel hvor kvalitet, service og stemning er viktigst.

30 rorbuleiligheter og designer suiter

Vi har det du vil ha! Om det er lekre hotellsuiter, rorbuleiligheter med 1-3 soverom, eller luksuriøse Nordlandshus. Sjekk ut «Sov» sidene for mer informasjon!

Lokale smaker

Vi vet at du ikke vil spise det samme hver dag! Derfor har vi 2 ulike kjøkken hos oss! Det ene serverer ekte Napolitanske pizza, mens det andreserverer ferske delikatesser fra havet. Begge steder har alle rettigheter og vier stolt over vinlisten og ikke minst våre egne cocktails!

Opplev Lofoten

Lofoten må oppleves! Hos oss har du nærheten til havetog fjellet, og du kan utforske begge deler på egenhånd. Vi samarbeider også medNext Adventure Lofoten, som tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter på havet!